Ολοκληρωμένη εμφάνιση ΣΔΥ Κοζάνης

Το ΔΣ του συλλόγου προέβει σε συμφωνία με το κατάστημα «Κολάσης» για την αγορά ολοκληρωμένης αγωνιστικής  εμφάνισης για κάθε μέλος μας ξεχωριστά.
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ομοιόμορφη παρουσία των δρομέων του ΣΔΥ Κοζάνης σε κάθε διοργάνωση που θα συμμετέχουν με όλα τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτή.
Η εμφάνιση περιλαμβάνει  δύο μπλουζάκια, ένα αμάνικο κι ένα με μανίκι τύπου t-shirt, καθώς και φόρμα στα χαρακτηριστικά χρώματα του Συλλόγου, που είναι απόχρωση του πράσινου και του μαύρου.
Συναισθανόμενοι τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, η στολή παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 20€ για τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη που έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια  ή για τρέχον εφόσον η εγγραφή του μέλους έγινε το έτος 2018. Όποιος άλλος φίλος ή παλιό μέλος του ΣΔΥ Κοζάνης  ενδιαφέρεται να αποκτήσει τη στολή, το κόστος ανέρχεται στα 40€.
Τέλος, στο κατάστημα διαφημιστικών ειδών «Κολάσης» στην οδό Γ. Τιόλη 50,  τα μέλη μας μπορούν να δοκιμάσουν και να καταλήξουν στο μέγεθος που τους ταιριάζει.
Η τελική παραγγελία και η πληρωμή κάθε στολής θα γίνει στον πρόεδρο του συλλόγου Ζήση Μάρα που είναι υπεύθυνος .Τηλ επικοινωνίας 6972 076 149.Χρονικό όριο παραγγελιών η Παρασκευή 24 Αυγούστου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση