Ολοκληρώνεται ο περιβαλλοντικός καθαρισμός στο δασάκι πλησίον του πάρκου Ηπειρωτών

Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός στο δασάκι κάτω από το εννιάμερα κυρίως από παλιά ελαστικά αυτοκίνητων και φορτηγών τα οποία ήταν διάσπαρτα μέσα στο δάσος . Έτσι ένα αίτημα του συλλόγου μας αλλά και άλλων πολιτών οι οποίοι επισκεπτονται το δασάκι για περίπατο έγινε αποδεκτό. Τα διάσπαρτα ελαστικά βρισκόταν στο συγκεκριμένο χώρο εδώ και αρκετές δεκαετίες από την εποχή που ήταν μπαζότοπος η όλη περιοχή .Τονίζεται ότι, η σπουδαιότητα των δράσεων παραμένει τεράστια καθώς συμβάλει στη διατήρηση ενός ασφαλούς αστικού περιβάλλοντος, όπως επίσης και στον περιορισμό πιθανών καταστροφών στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

«Για εμάς κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η αυτοδέσμευση και η ευθύνη των ίδιων των πολιτών και επισκεπτών, που οφείλουν να διαχειρίζονται με ασφάλεια το αστικό περιβάλλον προστατεύοντας το, σαν να είναι το ίδιο τους το σπίτι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. ΜΑΛΟΥΤΑ για την ευαισθησία του στο θέμα , την ΔΙΑΔΥΜΑ καθώς και την περιφέρεια ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την υλοποίηση του καθαρισμού.
Τελος θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη συγχαρούμε το μέλος μας ΜΠΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ο οποίος έκανε μεγάλο αγώνα για την υλοποίηση του καθαρισμού.

.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση