Με 6 μέλη του ΣΔΥ Κοζάνης στελεχώνεται η ομάδα Run Greece Καστοριάς 2017

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN  GREECE Καστοριάς της 14ης Μαΐου 2017, παρουσία εκπροσώπου της «ERGO Ασφαλιστικής», που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE.

H ομάδα RUN GREECE της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 14/5/2017, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2017 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».
Από τον ΣΔΥ Κοζάνης στην ομάδα αυτή συμμετέχουν ως βασικά μέλη οι Πετρόπουλος Δημήτριος, Σκόρδας Αθανάσιος και Ασλανίδης Παύλος, ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Κοτσαγιαννίδης Χρυσοβαλάντης, Ροβυθάκης Αναστάσιος και Νάκας Αθανάσιος.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους προαναφερθέντες δρομείς για την επιτυχία τους.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση