Εκδρομή του συλλόγου στην Ριέκα

Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με το Seaquest travel διοργανώνει εκδρομή στην Ριέκα για τον Μαραθώνιο στις 22 Απριλίου.Εκτός του αγώνα των 42,2 χιλιομέτρων,λαμβάνουν χώρα αγώνες 10 χιλιομέτρων, ημιμαραθώνιος και σκυταλοδρομία 3*7 χιλιόμετρα.

Λεπτομέρειες της διοργάνωσης υπάρχουν στην επίσημη σελίδα του αγώνα:

https://www.rijeka.run/

Πλάνο εκδρομής:

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 20-4 από την Κοζάνη με προορισμό την Ηγουμενίσα από την οποία το καράβι για Βενετία σαλπάρει στις 6 το πρωί.Πρώτη διανυκτέρευση σε καμπίνα.Φτάνουμε στην Βενετία ξημερώματα-πρωί του Σαββάτου.Μας έχει προταθεί μικρή τουριστική βόλτα στην Βενετία και μετά οδική μεταφορά στην Ριέκα. Διανυκτέρευση στην πόλη της Κροατίας το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22-4.Την Δευτέρα 23-4 αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής.Το βράδυ της Δευτέρας διανυκτέρευση στο Βελιγράδι.Τρίτη επιστροφή στην Κοζάνη μέχρι το βράδυ.

Κόστος εκδρομής 290 ευρώ/άτομο με ημιδιατροφή.Στο παραπάνω ποσό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα συμμετοχής για τους αγώνες.Τα ανήλικα παιδιά θα πρέπει να έχουν διαβατήριο και υπάρχει 20% έκπτωση,ενώ οι ενήλικες θα μπορούν να ταξιδέψουν και με την ταυτότητά τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο του συλλόγου Ζήση Μάρα,στο τηλέφωνο 6972 076 149.

Ως τις 15-2 θα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών ,ώστε να είμαστε συνεπείς στις προπληρωμές -option που μας έχουν ζητηθεί.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση