Σχετικά με τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων αγώνων

Πολιτική του ΣΔΥ Κοζάνης είναι να ανακοινώνει όλα τα αποτελέσματα των διοργανώσεων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό στις οποίες συμμετέχουν οι δρομείς του, γιατί είναι σημαντικό να στηρίζονται και να αναδεικνύονται οι προσπάθειες τους.
Προφανώς λοιπόν, τόσο λόγω της πληθώρας των διοργανώσεων που πραγματοποιούνται πια, όσο και του μεγάλου αριθμού των δρομέων που τρέχουν ως ΣΔΥ Κοζάνης , αυτό είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια όλων μας.
Επομένως, κάθε φορά που συμμετέχει κάποιος σ’ έναν αγώνα, ας ενημερώνει, είτε με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο fb, είτε επικοινωνώντας με τον γραμματέα του ΣΔΥ Κοζάνης Σπύρο Γκαραβέλλα που είναι υπεύθυνος για τις ανακοινώσεις, ώστε να γνωστοποιείται επίσημα κι ευρέως σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Βασική προϋπόθεση η οποία ευελπιστούμε να είναι κατανοητή και να γίνει σεβαστή από όλους, είναι να συμπεριλαμβάνεται κατά την εγγραφή στον αγώνα το «ΣΔΥ Κοζάνης» ως σύλλογος τον οποίο εκπροσωπεί ο εκάστοτε αθλητής.
Η θέση που τερματίζει ο κάθε δρομέας δεν παίζει ρόλο μιας και ο Σύλλογος είναι πρώτα και πάνω απ΄όλα «Υγείας», που σημαίνει πως τα μέλη του είναι πρεσβευτές κι αποτελούν παραδείγματα ενός υγιούς τρόπου ζωής

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση